Hirdetés

Chris Hemsworth és Taika Waititi segít a gyerekeknek meditálni

|

Nem vicc, a projekt lényege a sok otthon ragadt gyerek figyelmének lekötése, egy pár perc nyugalom közösen a családnak. Kicsit még azért szkeptikusak vagyunk, de Thorral azért nem merünk viccelni.

Hirdetés

Aki akár egy pillantást is vetett Chris Hemsworthre, az egyből megállapíthatja, hogy a színész bizony remek formában van, ami elmondása szerint az edzés és a helyes táplálkozás eredménye - annyira nem meglepő módon. Centr nevű honlapján szakértőkkel együtt ad tanácsokat az egészségesebb életmódért, a koronavírus által előidézett rendkívüli helyzetre való tekintettel pedig új projektbe kezdett, melyben Taika Waititi rendező is segítségére van. 

Hirdetés

A két hollywoodi sztár a Thor: Ragnarökben dolgozott együtt, most pedig a szülőknek segítenek, hogy irányított meditációkkal könnyítsék meg az otthonmaradó gyerkőcökkel való életet. Hemsworth az Instagramon mesélt arról, hogy most ő is teljes idejét a gyermekeivel tölti, ami egy kifejezetten embert próbáló feladat; barátai tanácsára kipróbálta velük az irányított meditációt, ami meglepően eredményesnek bizonyult.

Éppen ezért most olyan, kifejezetten erre szakosodott pszichológusok által írt irányított meditációk narrálásába kezd a Centren, ebben pedig csatlakozik hozzá Taika Waititi is, a Thor: Ragnarök és a Jojo Nyuszi rendezője. Ezzel együtt egy hat hetes ingyenes programot is elérhetővé tett az oldalon, hogy bárki böngészhessen közülük. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)