Hirdetés

Code Vein - a játékosok egy része a saját vérével is fizethet érte

|

Érdekes és nagyon hasznos promócióval állt elő a Bandai Namco, aminek hála mindenki jól jár.

Hirdetés

Már csak napok választanak el minket a Code Vein nevű ARPG megjelenésétől, ami az eddig látottak alapján egy pörgős, tipikusan japán játék lesz. A tengerentúlon pedig egy kis jótékonykodással akár ingyen is beszerezhetik majd a játékosok.

Hirdetés

Közös véradást szervez a Code Vein megjelenésének napján, szeptember 27-én a Bandai Namco és az Amerikai Vöröskereszt, és bárki, aki úgy dönt, hogy vérét adja egy nemes cél érdekében, megkapja ingyen a játékot, illetve még egy promocionális apróságot is bezsebelhet mellé. Ennél jobb akciót ki sem lehetett volna találni, tekintve, hogy vámpírok a kaland főszereplői. Mindössze csak annyi a gond, hogy ez az egész az Egyesült Államokban, pontosabban San Diegóban kerül megrendezésre, így mi sajnos kimaradunk belőle. Ám ennek ellenére jó látni, hogy egy kiadó jótékonykodással köti össze új játékának reklámozását.

Ti várjátok már a Code Vein megjelenését?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)