Hirdetés

A bullying nem csak egy játékban lehet probléma, beszéljünk róla!

|

Játszottál már a Concrete Genie játékkal? Együtt éreztél a főhőssel, akit folyamatosan zaklat és bánt a többi gyerek? Szeretnénk segíteni neked, válaszokat, megoldásokat keresni, ezért a Sony-val közösen most egy egészen egyedi kampányt indítunk.

Hirdetés

A megfélemlítés áll talán a magyar nyelvben a legközelebb az angol bullying kifejezéshez, ami az iskolákban, de akár munkahelyeken is előforduló zsarnokoskodást, szekálást fedi le. Nevezzük azonban akárhogyan is, a bullying egy súlyos probléma, amelyet egyes amerikai államokkal már törvényi szabályozással próbálnak visszaszorítani. A legtöbbünknek van saját élménye is a témával kapcsolatban, most pedig azt szeretnénk, hogy erről beszélgessünk is közösen. Ebben pedig most egy nemrég megjelent játék lesz a segítségünkre, amely művészi szinten foglalkozik ezzel a nehéz témával.

Hirdetés

A GameStar a Sony-val együttműködve a nemrég megjelent remek Concrete Genie játék kapcsán elindít egy #stopbullying kampányt, ennek keretében pedig a ti saját, személyes történeteitekre is kíváncsiak vagyunk.

Első körben arra szeretnénk kérni benneteket, hogy amennyiben rendelkeztek saját élménnyel a bullying kapcsán (legyen szó az érme bármelyik oldaláról), akkor írjatok róla, és saját sztoritokat osszátok meg velünk a stopbullying@gamestar.hu-ra küldött levélben. A témával kapcsolatos esetleges kérdéseiteket ugyanerre a címre küldhetitek el.

Nemsokára egy egészen különleges Concrete Genie gameplay videóval jelentkezünk majd, amelyben egy pszichológus segítségével beszélgetünk a játék világáról, a ti élményeitekről és kérdéseitekről, és próbálunk közösen megoldást találni arra, hogyan lehet kezelni a zaklatás, bántalmazás, megalázás, kiszolgáltatottság fájdalmát, mit tehet az, aki nem tudja megvédeni magát.

Segítsetek anonim módon sztorikkal, kérdésekkel, hogy mi is segíthessünk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)