Hirdetés

Jótékonysági CS:GO bajnokság indul egy elhunyt játékos tiszteletére

|

A jótékonysági verseny szép kezdeményezés, hogy felhívja a figyelmet a mentális betegségekre.

Hirdetés

A CS:GO Reddit oldalán osztotta meg szívbemarkoló történetét a Vorlex nevű játékos. A srác egyik legjobb barátja, Wilde mindössze 15 évesen vetett véget életének, miután hosszú ideig küzdött depresszióval. 

Hirdetés

Hogy megemlékezzen Wilde-ra, Vorlex egykori csapattársa videóit is megosztotta Redditen, majd később elhatározta, hogy egy jótékonysági CS:GO bajnokságot is indít. Ennek legfőbb célja, hogy felhívja a figyelmet a mentális betegségek veszélyeire, és segítséget nyújtson azoknak, akik ilyenben szenvednek.

A kezdeményezést felkarolta a FACEIT csapata is, akik megfelelő platformot biztosítanak a verseny lebonyolításának, sőt, még hivatásos kommentátorok is segítik a bajnokságot.

Az európai divízió 20 csapata már meg is van, később pedig egy észak-amerikai fordulót is szeretnének lebonyolítani. A jótékonysági versenyt ezen az oldalon nézhetitek.

Az öngyilkosság problémájáról szakértőnk írt egy cikket, amit mindenképpen érdemes elolvasni, ha egy kicsit többet akartok tudni a témáról, nem csak leírni annyival, hogy ez micsoda baromság. Fontos beszélni erről érdemben, pont ezt szolgálja ez a különleges megemlékezés is.

Az Extra Life a GameStar társadalmi felelősségvállalásként indított rovata, célja az, hogy a fiataloknak és a szülőknek szakemberekkel közösen segítsünk, beszéljünk olyan kérdésekről, amik éppen téged is érinthetnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)