Hirdetés

Csak egy app kell, és úgy sétálhatsz a játékokban, hogy a szobádban lépkedsz

|

A STEPL a Cyberpunk 2077-tel és a Horizon: Forbidden Westtel is működik.

Hirdetés

Míg néhányan olyan beleéléssel játsszák a Beat Sabert, hogy az edzésnek is beillik, mások VR-ozni is csak ülve hajlandóak, mert állva túl fárasztó. Utóbbiak nem fogják kedvelni a STEPL appot sem, de aki szeretné még jobban beleélni magát a játékokba, jól teszi, ha ad neki egy esélyt.

Az alkalmazás okostelefonon fut, ezt kell a zsebünkbe tenni, hogy az app a készülékekbe épített műszerek segítségével felismerje, mikor lépkedünk.

Hirdetés

Egyelőre csak PC-vel és Androiddal működik, illetve minden máshoz (kameramozgatás, cselekvés) kell egy kontroller, de akkor is bámulatos - még inkább az, hogy miért nem valósította ezt valaki hamarabb. A STEPL alkotója szerint ez egyébként kimondottan az edzést segíti, hiszen ahelyett, hogy órákon keresztül ülnénk a gép előtt, lényegében sétálunk, edződünk játék közben.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Így néz ki a gyakorlatban, ha a Cyberpunk 2077-et, a The Witcher 3-at, a Horizon Zero Dawnt, a GTA V-öt, a Matrix Awakens demót vagy a Death Strandinget játsszuk vele:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)