Hirdetés

Közel 60 kilót fogyott egy srác a Dance Dance Revolutionnel

|

Az orvosok azt mondták neki, ha nem veszít a súlyából, idővel szívműtétre lesz szüksége. Szórakozva sikerült újra egészségessé válnia.

Hirdetés

A videojátékozás jó, de a testmozgás is nagyon fontos, ahogy azt a Chio Mozdulj Gamer Mozgalommal is igyekszünk kihangsúlyozni. Ha a kettő összeér, az a legjobb.

Hirdetés

A Kotaku számolt be egy Xopher nevű srác példaértékű fogyásáról. Miután 2012-ben az orvosa nem sok jót jósolt az akkor kb. 150 kilós fiatalnak, elkezdett mozogni, és ugyan az edzőteremben is sikerült ledolgoznia egy kicsit a feleslegből, karácsonyra visszajöttek a kilók. Már tíz évvel korábban is nagyon szeretett a Dance Dance Revolutionnel játszani, de az élet elsodorta a játékgépektől. Pár év múlva megvette a sajátját, ami ráadásul pont az a gép volt, melyen hat éven át a helyi moziban is táncolt. Kipofozta, használatba vette, és szép lassan egyre többet és többet tudott játszani, ahogy az állóképessége javult. Egy új étrenddel kiegészítve két év alatt 20 kilótól szabadult meg, jelentősen javult a pulzusa és vérnyomása, mára pedig összesen 60 kilóval könnyebb. Közben a játékban is profivá vált (vett még két masinát), mi több, streameli, ahogy játszik.

Ha ti is küzdötök súlyfelesleggel, adjatok egy esélyt a DDR-nek, a Kinectnek, vagy akár egy Wii-nek, de kezdetnek az is megfelel, ha tesztek pár sétát Pokémon GO-zás közben. Aki komolyan gondolja, az futhat a zombik elől.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)