Hirdetés

Így lehet egyszerre szenvedni és égetni a kalóriákat a Dark Souls III-ban

|

Valakinek sikerült egy olyan speckó kontroller irányítania a From Software alkotását, amit egy teljesen más stílusú játékhoz találtak ki.

Hirdetés

Sok olyan játékos van, akinek nem elég, hogy egyszer vagy kétszer végigpörgeti a Dark Souls széria valamelyik részét, hanem további kihívásokra vágyik, amivel tesztelheti ügyességét. Itt jönnek képbe azok a rajongók, akik szinte már sportot űznek abból, hogy különleges, egyáltalán nem ilyen jellegű mókához kitalált eszközökkel kalandoznak a From Software alkotásaiban.

Hirdetés

Nemrég például SuperLouis64 mutatta be az internetnek, hogy a Nintendo Switchre megjelent Ring Fit Adventure speciális kontrollerét átalakítva is egész jól lehet irányítani a Dark Souls III-at, ráadásul közben egyúttal a napi testmozgást is letudhatjuk. Karakterünk mozgatáshoz például kocogni kell, egy Estus Flask tartalmát pedig egy guggolással fogyaszthatjuk el. Harc közben pedig a jelek szerint nyomkodni kell a kör alakú kontrollert.

Egyébként valószínűleg nagyon nem lesz egyszerű így végigjátszani a kalandot, mert ugyan az irányítást a jelek szerint meg lehet szokni, de az alábbi összeállítást elnézve úgy tűnik, eléggé megizzasztja az embert a Dark Souls III-mal egybekötött tornázás. Szó szerint.

via Gfycat

Ti megkísérelnétek így végigpörgetni a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)