Hirdetés

"Évek óta nem éreztem ilyen jól magam sportolás közben" - DoggyAndi interjú

|

Olvassátok el a Chio Mozdulj Gamer augusztusi nagykövetével készült interjúnkat, DoggyAndi ugyanis nyár végén a jégre merészkedett. Megérte.

Hirdetés

Nem is lehetett volna jobb az augusztus, ugyanis sikerült kellemeset hűsölnünk a tomboló kánikulában. A Tüskecsarnokba mentünk forgatni DoggyAndival, aki a Chio Mozdulj Gamer augusztusi nagyköveteként kedvenc sportját, a jéghokit mutatta be nekünk és nézőinek, kiegészülve a MAC Budapest és az FTC hokicsapat játékosaival, akik annyira jó arcok voltak, hogy a közös videó kedvéért lejöttek a jégre. Ezúton is hálás köszönet nekik! Mi kicsit meg is fáztunk a pálya mellett pólóban és rövid gatyában, de az élmény mindenért kárpótolt. Meg kell barátkozni valahogy a korizással, mert a jégkorongozás testközelből is egy érdekes, izgalmas, kemény sport, amiért érdemes csúszkálni a hidegben. Ha pedig már ott voltunk, természetesen a szokásos interjú sem maradhatott ki, DoggyAndi mesélt nekünk arról, miért is éppen a hoki lett a kedvenc sportja, és mi motiválta a mozgásra.

 

GameStar: A jéghoki lett a kedvenc sportod, amit bemutattál a Chio Mozdulj Gamer nagyköveteként. Miért pont erre esett a választásod?

DoggyAndi: Mindig is a téli sportok álltak a legközelebb a szívemhez, ezek közül pedig a jégkorongot élvezem a legjobban. Már első látásra magával ragadott.

GS: Milyen volt a kezdés? Emlékszel még első hokis élményedre? Az első edzésre?

DoggyAndi: Az első edzésen még csak korcsolyázni tanultunk. Nagyon izgatott voltam, ugyanis mellettünk gyakoroltak azok is, akik már évek óta űzték ezt a sportot. Körülbelül két-három hónapba telt, mire megtanultam korcsolyázni, utána pedig már én is beállhattam a többiek közé. Fantasztikus élmény volt.

GS: Milyen érzés volt most profi sportolókkal játszani a jégen?

DoggyAndi: Az elején féltem attól, hogy tíz év kihagyás után a profik között nagyon ügyetlen leszek. Pozitív csalódás volt számomra a forgatás, ugyanis roppant kedvesek és segítőkészek voltak a fiúk. Hihetetlen, milyen trükköket tudnak, jó lenne egyszer elsajátítani néhányat közülük. A koronggal dekázás zseniális volt.

GS: És mi a helyzet a saját csapatoddal?

DoggyAndi: Sajnos annak idején feloszlott a csapat, ahol játszottam, így akkor abba kellett hagynom. Tervezem, hogy újra elkezdem, ugyanis évek óta nem éreztem ilyen jól magam sportolás közben, mint most a pályán, ezen a forgatáson.

GS: Milyen sportokat szeretsz még?

DoggyAndi: Nagyon szeretek még síelni és jégkorcsolyázni.

GS: Melyik az a sport, amelyiket még nem próbáltad, de lenne kedved hozzá?

DoggyAndi: A snowboardozás.

GS: Mi a helyzet a sportjátékokkal? Egy NHL például le tudna kötni a gép előtt?

DoggyAndi: Régebben sokat játszottam az NHL szériával, mostanában már inkább más jellegű játékok kötnek le.

GS: Említetted a videódban, hogy neked a fogyáshoz is sokat tett hozzá a sport. Ez volt az elsődleges motivációd? Most mi az, amiért szívesen elmész sportolni, mozogni bármit?

DoggyAndi: Természetesen szerettem volna egy kicsit fogyni is, de nem ez volt az elsődleges motiváció. Amikor először találkoztam ezzel a sporttal, eldöntöttem, hogy én ezt mindenféleképpen ki szeretném próbálni. Az már csak plusz pont volt, hogy egész rövid időn belül sikerült leadnom a fölösleges kilókat. Mostanában inkább az motivál, hogy formában tartsam magam.

GS: Milyen terveid vannak a jövőre, mire számíthatnak DoggyAndi követői?

DoggyAndi: Közeledünk a 200 ezer feliratkozóhoz a gamingcsatornán, és mindenképpen szeretnék néhány új játékot kipróbálni, illetve egy kis meglepetéssel készülök a követőimnek, de az egyelőre titok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)