Hirdetés

Az Xbox fogyatékkal élőknek szánt adaptív kontrollerével is lenyomták a Doom Eternalt

|

A félkarú játékos már túl van a Hurt Me Plenty módon, most épp a Nightmare-t nyúzza vadul.

Hirdetés

Az Xbox adaptív kontrollere egy igazi csoda azok számára, kik a hétköznapi perifériákat nem tudják rendeltetésszerűen használni, azonban nem sokan gondolnánk, hogy az első ránézésre ormótlannak, furának tűnő irányítóval olyan pörgős lövöldék is teljesíthetőek, mint például a Doom Eternal.

Hirdetés

Pedig most pontosan ez történt meg, ráadásul a Hurt Me Plenty nehézségi fokozaton sikerült a Doom Eternal végére érnie egy testi fogyatékkal élő játékosnak úgy, hogy a Xbox Adaptive Controllert használta. Itt még messze nem áll meg, célba vette ugyanis a Nightmare módot, mivel ő akar lenni a világon az első félkarú ember, aki sikerrel veszi ennek a játékmódnak az akadályait is. 

Ahogy az alábbi tweetben is látható, ez a siker nem kerülte el Hugo Martin, a Doom és a Doom Eternal kreatív rendezője figyelmét sem, aki az elsők között gratulált.

Nagyon drukkolunk, hogy tényleg sikerüljön a Nightmare fokozat teljesítése is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)