Hirdetés

Együtt futhatsz Gokuval a Dragon Ball Runon

|

Aki a harcművészetek versenyére készül jól kösse be a futócipőjét. Japánban futni mennek a Saiyanok.

Hirdetés

A Toei Animation, Tokyo Gets, és a Sports One együttműködésével kerül megrendezésre a világ első Dragon Ball Run eseménye, ahol a rajongók futhatnak a dicsőségért, és esélyük lesz lefutni Son Gokut és Vegetát.

Az első futás a tokiói Makuhari Seaside parkban lesz szeptember 10-én, a második pedig Nagoyában a Rinku Beachen szeptember 23-án. Ha az események jól sikerülnek, akkor valószínűleg világszerte több ilyet is megrendeznek majd.

A futás egyébként egy 3 kilométeres távot jelent, amire minden korosztály jelentkezhet. Az indulás előtt mindenki megkapja majd az egyen Dragon Ball pólóját, aztán indul a menet, amin egyébként több Dragon Ball animéből ismerős szinkronszínész is részt vesz. Hallhatjátok majd Yamchát lihegni a sor végén. Csak arra ne számítson senki, hogy Vegeta majd szurkol bárkinek is.

Nem csak futni lehet majd a rendezvényen, hanem lesznek különböző vásárok, AR fotó szobák, és többféle verseny is. Ha nem tudsz/szeretsz futni, akkor is érdemes lesz kinézni, ha arra jársz. A belépő felnőtteknek 60 dollár lesz, gyerekeknek 30. Egyéb infók a hivatalos weboldalon megtalálhatóak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)