Hirdetés

Egy gyermekkórház kapta a világ legnagyobb működő Nintendo Switchét

|

Hordozhatóság terén azért akadhatnak nehézségek.

Hirdetés

Láttunk már olyat, hogy valaki a tévéje köré épített szekrényt formázta és festette a Joy-Conok mintájára, de Michael Pick mérnök nem érte be ennyivel: épített egy gigantikus Nintendo Switchet, amit aztán a St. Jude Gyermekkórháznak adományozott. A gép magját persze egy hagyományos méretű Switch adja, de a ráépített szerkezet miatt egy az eredetihez képest 6,5-szer akkora masina lett a végeredmény.

A Pick által a világ legnagyobb Nintendo Switchének nevezett konzol közel 30 kg-ot nyom, 180 cm széles és 76 cm magas, közepén pedig egy 4K-s kijelző található. Azért alkotta meg, mert szerinte az eredeti gép túl kicsi, könnyű elveszíteni.

Hirdetés

A gombokat és analógokat 3D nyomtatással készítette, és mind működőképes egy Arduinónak köszönhetően. A tényleges konzol a bal Joy-Conban rejlik, könnyen kivehető, hogy játékot lehessen cserélni benne, és természetesen külső kontrollereket is csatlakoztathatunk. Az alábbi videóban láthatjuk, hogyan fut rajta a Mario Kart és a Fortnite.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)