Hirdetés

Egy jobb kéz nélkül született férfi egy Metal Gear Solid ihletésű műkart kapott

|

Az Egyesült Királyságban működő, művégtagok gyártására specializálódott cég összedolgozott a Konamival a tökéletes eredmény kedvéért.

Hirdetés

A valóságban nem neveznénk senkit sem szerencsésnek, aki elveszítette egy végtagját vagy anélkül született, de a körülményekhez képest Daniel Melville jól jött ki a dologból. Az Open Bionics nevű vállalat ugyanis a Konamival együtt dolgozva legyártottak neki egy olyan műkart, amit minden gamer elismerően fog megbámulni.

A kar alapját az Open Bionics Hero Arm nevű modellje adta, erre dolgozták rá Venom "Punished" Snake dizájnját, amit ugyebár sokaknak nem kell bemutatni, akik erre a hírre kattintottak. 

Hirdetés

Az eredmény tényleg nagyon menő lett:

Oké, ebben nincsenek fegyverek, de Daniel mindennapi életét jelentősen megkönnyíti majd. Nagyon izgatottan és elégedetten beszélt új végtagjáról:

"Ez minden, amit akartam egy mesterséges kartól. Nagy játékos vagyok és imádom a Metal Gear Solid sorozatot, de hogy még hordhatom is Snake karját, az egészen elképesztő."

A Metal Gear Solid 5-ben Snake egy robbanás miatt veszíti el karját, de a baleset hatására kapott művégtagja kifejezetten hasznossá válik a későbbi csatákban. A művégtag egy fontos eleme lett a játéknak, így nem csoda, hogy az Open Biotics kihasználja annak felismerhetőségét, és persze piacra is dobták a különleges végtagot, hogy ne csak Daniel életét tehesse teljesebbé.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)