Hirdetés

Olcsó, de tartalmas játékcsomaggal segítheted a Törökországot és Szíriát ért földrengés károsultjait

|

A csomagban 72 elem van, köztük a tavalyi év egyik nagy vihart kavaró játékával.

Hirdetés

Törökországot és Szíriát február 6-án 7,8-as erősségű, több tízezer halálos áldozattal járó földrengés rázta meg, és rengeteg család maradt otthon nélkül. Jótékony szervezetek tucatjai próbálják segíteni a helyzetet, ezek közé pedig most a Humble Bundle is beállt.

A Türkiye-Syria Earthquake Relief Bundle csomagban 72 digitális tartalom van, melyeket 28,03 eurós áron (nagyjából 11 000 forintért) lehet behúzni. Persze mint minden hasonló csomag esetén, itt is fizethet többet, aki megteheti és szeretne nagyobb adománnyal hozzájárulni a helyzet mihamarabbi megoldásához.

Hirdetés

Meglehetősen erős csomagról van szó, a kazal tetején rögtön a Gotham Knightsot láthatjuk, ami ugyan nem lett egy kifejezetten jól sikerült DC-játék, de 28 euróért egész jó vétel, pláne ha mellé tesszük a Ghostrunnert, a Pathfinder: Kingmakert vagy épp a Starfinder TTRPG könyveket.

A játékok között olyan címek is vannak még, mint az XCOM 2, az Euro Truck Simulator 2, a System Shock: Enhanced Edition és a második rész, a Worms Rumble, az Armello és a Mount & Blade Warband. Ha érdekel benneteket a csomag, és szeretnétek részt venni az kampányban, akkor látogassátok meg a Humble Bundle vonatkozó aloldalát.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)