Hirdetés

Egy streamer több mint 2 millió dollárt gyűjtött rákkutatásra

|

Az éves adománygyűjtő adásával DrLupo ismét hatalmas pénzeket mozgatott meg.

Hirdetés

Ben "DrLupo" Lupo egy jól ismert tagja a Twitch.tv közösségének, de sokakkal ellentétben őt nem botrányok tették híressé. Lupo nem ritkán tart adománygyűjtő adásokat, melyekkel hatalmas összegeket képes megmozgatni és jó ügyek felé terelni. A legutóbbi ilyen alkalom az előző hétvégén volt, amikor is 2 307 106 millió dollárt gyűjtött egy gyermekkórház rákkutatási osztályának.

A Build Against Cancer című 24 órás streamre meghívott barátokat és kollégákat, illetve az adás során pörgette az Among Ust, a Minecraftot, a Fall Guyst, és még más népszerű címeket.

Hirdetés

Igyekezett minél izgalmasabb tartalmakkal kitölteni az egész napos partit, de a lényeg így is a nézők jelenléte volt, akik serényen adakoztak a kutatási alapba.

Ahogy az előző évben, úgy a show végén idén is berepült a Twitch a saját, 1 millió dolláros csekkjével.

Ezzel és az utolsó pillanatos adományokkal sikerült több mint 2 millió dollárt gyűjteni. Reméljük, hogy a jövő évi alkalom még ennél is sikeresebb lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)