Miért fontos nekünk egy divatmagazin címlapja?

|

Nem fogunk profilt váltani és hirtelen a divat irányába orientálódni, de örül most a szívünk, hogy egy GameStar-lány került a magyar Elle címlapjára.

Szerezz akár 20 000 Ft kedvezménnyel PS4, vagy 74 999 Ft-tól Xbox One S konzolt további kedvezménnyel! Hirdetés

Réku valószínűleg ismerős már nektek, láthattátok őt régebben GameStar videókban és a GameStar Tábor visszatérő házigazdájaként is. Lehet, hogy a történetét is ismeritek; pár évvel ezelőtt egy autóbalesetben elvesztette az egyik lábát, de ez nem törte meg, elképesztő akarattal és erővel tért vissza, azóta bloggerként, előadóként igyekszik segíteni abban, hogy a társadalom hozzáállása megváltozzon, és a hozzá hasonlók ne fogyatékosságként, hanem különlegességként gondoljanak másságukra.

A legfrissebb Elle magazin három címlappal jelent meg, az egyiken ő maga pózol. Ahelyett, hogy takargatná - egyébként nagyon menő - robotlábát, nyíltan vállalja, így nem csak saját gátlásaitól szabadul meg, hanem segít, hogy ne érezze magát zavarban az, aki meglátja. Természetesen - mivel nagyon büszkék vagyunk rá - beszéltünk vele arról, hogy érzi magát címlaplányként.

"Sosem gondoltam, hogy egyszer oda jutok, hogy az Elle magazin címlapjáról köszönhetek vissza a követőimnek. Most, hogy ennyi mérföldkövet magam mögött tudhatok, nagy szeretettel gondolok vissza arra a hosszú útra, ami idáig hozott: a spártai rehabilitáció, a műláb szörnyen nehéz viselése, a kétségekkel teli kórházi éjszakák, a környezetem sajnálkozó megaláztatásai, a fantomfájdalmakkal teli percek. Hálás vagyok mindenért, ami eddig történt, mert most érzem igazán, hogy az élet valóban értékes - egy láb ide vagy oda."

Kövessétek őt FacebookonInstagramon, olvassátok a blogját, nagyon jó témákról ír nagyon jó dolgokat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!