Hirdetés

Te tényleg tudod, hogy miért játszol?

|

Persze, ki akarsz kapcsolódni. Szórakoztat. Eltereli a figyelmet. De biztosan tudod az okokat? Segíts egy kutatásban, fedezd fel magad és motivációidat, és még nyerhetsz is vele!

Hirdetés

Itt a húsvéti ünnep, és 2020 nem arról szól, hogy most ül össze a nagycsalád, vagy élvezzük a tavaszt, menjünk bulizni. Az élet most a négy fal közé kényszerít minket, és ha már a koronavírus jól szétbarmol mindent, legalább van egy kis idő magunkba fordulni, átgondolni eddigi életünket, szokásainkat. Most erre van lehetőség, ráadásul úgy, hogy közben egy hasznos ügyet is szolgálhattok, sőt akár még nyerhettek is vele, ha szerencsétek van. Nyilván ez is egy jó motiváció, de nem a legfontosabb.

Hirdetés

Már korábban is megírtuk nektek, hogy elindult az ELTE Pszichológiai Intézetének új kutatása. Nyilván gamerként nagyon furcsa kitölteni egy ilyen komolyabb, belemenősebb kérdőívet, mert sokat azt gondoljátok, hogy a kutatók úgysem értik, hogy a játék csak fun, mindenbe bele akarnak látni dolgokat, egy csomó kérdés teljesen ugyanolyan, hülyének nézik az embert, satöbbi. Nos, a helyzet az, hogy nagyon is értik a dolgukat, nagyon kötött és komoly nemzetközi rendszerben működnek, és bár könnyen úgy tűnhet a teszt közben, hogy ők a tapasztalatlanok a játék területén, valójában pontosan tudják, mit akarnak megtudni és hogyan.

Szóval ez a kutatás egy remek lehetőség arra, hogy segítsük a szakértők munkáját, ha eddig nem tettétek meg, akkor most érdemes belevágni. Ehhez pedig teljesen őszintének kell lenni, amennyire csak lehetséges. Egészen biztos mindenki akarna és tudna még hozzátenni valamit, hogy szerinte hogyan működik a világ, miért is gamer a gamer, de most muszáj keretek közt gondolkodni, és segíteni egy nagyon fontos kutatást.

Ha erre rászánjátok az időt, sokat tesztek azért, hogy részletesebb képet lehessen alkotni a játékosok motivációiról, szokásairól, és hatékonyabb segítséget is kaphatnak azok, akiknek komoly problémáik vannak.

Ha pedig ez a nemes cél nem elég, akkor persze ott a loot lehetősége, azok a 14 év felettiek, akik kitöltik és elküldik a tesztet, Media Markt vásárlási utalványok boldog tulajdonosai lehetnek,  összesen 20 db 10.000 Ft értékű utalvány, 5 db 20.000 Ft értékű utalvány, és 2 db 100.000 Ft értékű utalvány talál majd gazdára a kutatás végén, levélben kapnak értesítést a szerencsés kitöltők.

Szóval segítsetek, legyetek türelmesek, és vegyetek részt egy nagyon fontos kutatásban (ha pedig már megtettétek, akkor nyugodtan gondoljátok magatokat csodás embernek):

kérdőívet ide kattintva tölthetitek ki.

Amennyiben bármilyen kérdés felmerül bennetek a kutatás kapcsán, a gaming@ppk.elte.hu címen tegyétek ezt, de persze az eredményekről a GameStar is részletesen beszámol majd nektek. Köszönjük, hogy segítetek jobban megismerni magunkat!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)