Hirdetés

Te miért játszol? Segíts egy kutatásban, nyerhetsz is vele!

|

Az ELTE Pszichológiai Intézetének kutatói ezúttal a játékmotivációkról szeretnének többet tudni, és ebben csak ti segíthettek!

Hirdetés

Évek óta szívesen dolgozunk együtt az ELTE Pszichológiai Intézetének kutatóival, akiknek cikkeit folyamatosan olvashatjátok nálunk az Extra Life rovatban. Nem ez az első alkalom, hogy kérdőív segítségével vizsgálják a hazai játékostársadalmat, és most is egy érdekes oldalát ragadták meg a videojátékos szokásainknak.

Hirdetés

Ezúttal olyan 14 év felettiek segítségét várják, akik rendszeresen játszanak videojátékokkal, és nyilván vagytok néhányan itt is. A kutatók Dr. Király Orsolya és Dr. Demetrovics Zsolt vezényletével ezúttal az összes, korábbi kutatások által azonosított motivációt összegyűjtötték, hogy egy minden eddiginél átfogóbb felmérést végezhessenek, megtudják, az egyes motivációk hogyan függnek össze a játékhasználati szokásokkal és pszichológiai tényezőkkel.

A kitöltés emiatt hosszabb az átlagnál, 25-30 percet vesz igénybe, viszont már csak azért is megéri belevágni, mert azok, akik lelkiismeretesen végigmennek rajta, az alábbi Media Markt vásárlási utalványok boldog tulajdonosai lehetnek a kutatók jóvoltából:

  • 20 db 10.000 Ft értékű utalvány
  • 5 db 20.000 Ft értékű utalvány
  • 2 db 100.000 Ft értékű utalvány

Néhány kérdés hasonlít egymáshoz, de ez ahhoz kell, hogy a lehető legpontosabb kép álljon össze a végén, szóval legyetek türelmesek, és csináljátok végig a tesztet! A határidő: április 30., 23:59, eddig küldjétek el mindenképpen válaszaitokat!

A kérdőívet ide kattintva tölthetitek ki.

Az eredményekről a kutatás végeztével itt, nálunk is olvashattok majd. Amennyiben bármilyen kérdés felmerül bennetek a kutatás kapcsán, a gaming@ppk.elte.hu címen éritek el a szakértőket, akik előre is köszönik, hogy hozzájárultok a sikerhez!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)