Hirdetés

Még van pár napod arra, hogy részt vegyél egy kutatásban, és bezsákold a lootot

|

Végéhez közelít az ELTE Pszichológiai Intézetének kutatása, de még van időtök, esélyetek megszerezni a kitöltők között kiszórt vásárlási utalványokat. Nem mellékesen pedig ezzel egy nagyon fontos projektet segítetek.

Hirdetés

Március folyamán már beszámoltunk arról a kutatásról, amelyet az ELTE Pszichológiai Intézetének szakértői végeznek - akik egyébként rendszeresen publikálnak is nálunk az Extra Life rovatban. Ha esetleg eddig még nem töltöttétek volna ki a szóban forgó kutatáshoz kapcsolódó kérdőívet, akkor nem árt sietni, mivel már csak napok vannak hátra az egész adatgyűjtésből.

Hirdetés

Egészen pontosan április 30-án 23:59-ig nyitott a lehetőség a kitöltésre, amellyel természetesen egyből esélyt is teremtetek magatoknak arra, hogy megszerezzétek az egyik Media Markt vásárlási utalványt. Dr. Király Orsolya és Dr. Demetrovics Zsolt vezénylete mellett az ELTE szakemberei most az összes eddigi kutatást összefésülték, ebből jött létre az a játékhasználati szokásokkal és pszichológiai tényezőkkel, illetve a mögöttük meghúzódó motivációkkal foglalkozó kérdőív, amit nagyjából 25-30 perc alatt tudtok kitölteni. Mindezek után pedig az alábbi utalványok valamelyikére lehet esélyetek:

  • 20 db 10.000 Ft értékű utalvány
  • 5 db 20.000 Ft értékű utalvány
  • 2 db 100.000 Ft értékű utalvány

Fontos, hogy a kutatásban csak 14 év felettiek vehetnek részt. Ha ennek a kritériumnak megfeleltek, akkor nem árt sietni, hiszen már csak pár napotok van a kitöltésre. 

A kérdőívet ide kattintva éritek el.

Természetesen a beérkezett válaszok összesítése és kiértékelése után az eredményekről mi is be fogunk számolni. Ha kérdéseitek lennének esetleg a kutatás kapcsán, akkor a gaming@ppk.elte.hu címen írhattok a szakértőnek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)