Hirdetés

Segíts az ELTE kutatásában, és egy vásárlási utalvánnyal lehetsz gazdagabb!

|

Az ELTE pszichológusai most is egy nagyon érdekes témában készítenek felmérést. Segítsetek!

Hirdetés

Akár tetszik, akár nem, menthetetlenül az internetes kultúra részévé váltak a youtuberek, a modern világ véleményvezérei. Olyannyira fontos szerep ez, hogy több, korábban tévés celeb is áttért a videózásra.

Hirdetés

Az ELTE Pszichológiai Intézetének új kutatásában azt vizsgálják, a 14 éven felüliek hogyan viszonyulnak a sztárokhoz, kiemelt hangsúlyt fektetve a vloggerek, youtuberek körüli rajongói aktivitásokra.

A kérdőív végén egyéni visszajelzést is kaphattok, melyből kiderülhet számotokra, ti milyen "rajongók" vagytok. Körülbelül 10-15 perc alatt már végezhettek is a kitöltésével, és már csak azért is érdemes, mert a kitöltők között 6 db 20 000 Ft értékű Media Markt vásárlási utalvány talál majd gazdára.

A kérdőívet erre találjátok, olvassátok el figyelmesen az instrukciókat, és csak úgy vágjatok bele a kutatásba. Az eredményekről természetesen beszámolnak majd nektek az ELTE szakemberei.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)