Hirdetés

Ennyit jótékonykodtunk idén a Humble Bundle segítségével

|

Erős évet zárt a platform, ahol a játékokért adott pénz egy részét jótékony célra ajánlhatjuk fel.

Hirdetés

Továbbra is az egyik legszimpatikusabb digitális játékbolt a Humble Bundle, ami egyrészt folyamatosan csábító akciókat kínál, másrészt olyan csomagokat állít össze, amikre nehéz nemet mondani, még akkor is, ha megszámlálhatatlan, olcsón beszerzett játék pihen már a backlogunkban. A 2020-as év összességében is megdobta a játékeladásokat, de különösen nagy sikert aratott a járványkezelés megsegítése céljával összerakott COVID-19 csomag.

A Humble Bundle oldalán keresztül végbement vásárlásokból több mint 30 millió dollár támogatta különböző jótékonysági szervezetek munkáját, összesen 224-ét. Ebből 8,1 millió dollár a COVID-19-hez kapcsolódó kampányok során gyűlt össze.

Hirdetés

Az összegből jutott a Direct Reliefnek, az Orvosok Határok Nélkülnek, a Partners in Healthnek, és az International Rescue Committee-nek is. Egy másik súlyos, tavalyi esemény volt az ausztrál bozóttüzek pusztítása, ennek megfékezését 2,2 millió dollárral támogatták a vásárlók, míg a George Floyd halála után összeállított Fight for Racial Injustice csomag 4,6 millió dollárt termelt egy hét alatt.

A Humble Bundle 2010-es megalapítása óta 176 millió dollárt gyűjtött jótékonyságra, és nem úgy tűnik, hogy a kezdeményezést a közeljövőben lelövik. Mi is szívesebben vásárolunk úgy, hogy tudjuk, pénzünkkel nem csak a fejlesztőket és kiadókat, de jó célokat is támogathatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)