Hirdetés

Focimeccsen csap össze két profi CS:GO csapat az ESL One után

|

A játékosok leteszik a virtuális fegyvereket, és egy hagyományosabb sportban mérik össze erejüket.

Hirdetés

Már zajlik az idei ESL One Kölnben, ami talán az egyik legnívósabb esemény a CS:GO e-sport szcénában, ráadásul valami rendkívülivel is készülnek a szervezők. Még márciusban lett eldöntve, hogy két top csapat focizni fog egymással, hétfőn pedig sor is kerül a rangadóra.

Hirdetés

Izgalmas dolognak lehetünk szemtanúi a vasárnapi döntő utáni napon, ugyanis a jelenleg a ranglista élén álló, brazil SK Gaming küzd meg a lengyel veteránokból álló Virtus.pro csapatával, ám ezúttal nem a Cobblestone vagy Mirage pályán, hanem az FC Köln arénájában, a Rhein Energie Stadionban.

Az egész történet azzal kezdődött, hogy február végén az SK Gaming felajánlotta Twitteren a rajongóinak, hogy focizhatnak egyet a játékosaikkal, mire a Virtus.pro egyik profija azzal az ötlettel állt elő, hogy játszanak egy igazi meccset. Mindkét félnek tetszett a javaslat, lefixálták a részleteket, és hamarosan sort is kerítenek a nem mindennapi csatára.

A szokásos 11 helyett öt-öt játékosból fog állni a csapat, három cserével mindkét oldalon, a brazilokhoz csatlakozott még három másik SK Gaming tag, a lengyeleknél pedig az egyik profi nem játszik, de helyette ott lesz a csapat edzője, valamint az elemzője, egy másik Virtus.pro tag, illetve egy játékos a szervezet LoL csapatából. A szervezők összesen 3000 jegyet értékesítenek, így biztosan szurkolástól lesz hangos a stadion.

A torna jelenleg is zajlik, és ugyan a Virtus.pro már kiesett, az SK Gamingnek még mindig jó esélye van a győzelemre. A focimeccset a RuHub angol nyelvű Twitch csatornáján nézhetitek majd, de addig is kapcsolódjatok be az izgalmas CS:GO mérkőzésekbe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)