Hirdetés

A játékosok 3,7 millió dollárt gyűjtöttek gyerekek megsegítésére

|

A hétvégén megtartott Extra Life esemény alatt DDoS támadás érte az esemény oldalát, mégis sikerült egy kisebb vagyont összeszedniük.

Hirdetés

Az Extra Life alapítvány lényege, hogy játékkal gyűjtsünk pénzt, amit az alapítvány gyermekkorházaknak oszt ki. A játékosok is eldönthetik, hogy melyik intézménynek gyűjtenek, de a lényeg, hogy néhány barátot vagy családtagot beszervezzünk, akik vállalják, hogy 1 dollárral támogatnak minket óránként 25 órán át, amíg mi játszunk.

Idén is volt egy ilyen alakalom: a szombati Extra Life esemény alatt (amit közvetítettek is) több mint 2 millió dollárt sikerült összegyűjteni. A baj akkor következett, amikor egy DDoS támadás érte az Extra Life oldalát, ezzel leállították az eseményt. Szerencsére az adakozás itt nem állt meg, az elmúlt napokban még 1,7 millió adódott a kasszához.

Az Extra Life továbbra is fogadja az extra támogatásokat, egészen év végéig. November 9-én a szervezők egy extra napot is tartanak, afféle jóvátétel gyanánt. Ha nem is szeretnél/tudsz részt venni az alkalmon, nézőként becsatlakozhatsz, mivel a Twitch.tv-n és a UStreamen minden bizonnyal rengeteg streamer fog a gyermekkorházakért játszani 25 órán keresztül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)