Hirdetés

Ezért ne vegyél manórudat a szádba!

|

Nincs most rosszabb, károsabb a dohánytermékek piacán az Elf Barnál - erről és a szülői felelősségről beszélgetett HP és mazur a Képernyővédő új adásában.

Hirdetés

A "nem akarsz manórudat eladni" lett az új "nem akarsz halálpálcát eladni", nem tudjuk, melyik hülyébb név egy dohányterméknek, de talán mindegy is, a lényeg, hogy az egészségnek nem tesznek jót, ráadásul az Elf Bar még illegális is (a halálpálca meg egy messzi-messzi galaxisban létezik), mivel óriási a nikotintartalma, de ízesített, és könnyen függőséget, ezen keresztül pedig komolyabb károkat okozhat.

A Képernyővédő podcast műsorvezetői, HP és mazur is fontosnak tartották, hogy foglalkozzanak a témával, természetesen egy szakértő bevonásával.

Hirdetés

A Képernyővédő 16. adásában az Elf Bar jelenség és a szülői felelősség volt a téma, amit Fülöp Hajnalkával, a Tudatos Digitális Szülő program alapítójával veséztek ki. Az adást megtaláljátok az Apple Podcasts appban, a Google Podcastson és a Spotify-on, valamint YouTube-on is.

YouTube-verzió:

Podcast-verzió:

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)