Hirdetés

A Bethesda valóra váltotta egy 12 éves, daganatos kisfiú vágyát

|

A srác szeretett volna játszani a Fallout 76-tal, de az orvosok nem sok jót jósoltak neki. A Bethesda akcióba lépett.

Hirdetés

A Virginia államban, Hampton Roadsban élő West öt éves korában diagnosztizálták neuroblastomával, egy ritka daganatos megbetegedéssel. Az orvosai a napokban úgy látták, eljött az idő, hogy leállítsák a kezelést, mert az feltehetően többet ártana, mint amennyit használna.

Hirdetés

Szülei egy Facebook posztban írtak arról, hogy a srác többször közölte, mennyire sajnálja, hogy valószínűleg nem játszhat a Fallout 76-tal, és nem tarthatja kezében a már a bejelentéskor előrendelt Power Armor Editiont.

Matt Grandstaff, a Bethesda assistant directora négy órát utazott Marylandből autóval, hogy a fiú vágya teljesülhessen. Nem csak a játékot vitte magával, de a Power Armor sisak egy prototípusát is, melyet Todd Howard aláírása díszít. Néhány órán át játszottak, de sajnos a srác nem tarthatta meg magát a játékot.

A Bethesdánál egyébként rendszeresen megfordulnak halálos betegséggel küzdő gyermekek, a kiadó ugyanis folyamatos kapcsolatban áll a Make-A-Wish alapítvánnyal. Nem reklámozzák a dolgot, de nagyon büszkék rá, és nagyon jó érzés számukra, hogy vannak, akik az összes lehetőség közül épp őket választják, azt, hogy eltölthessenek egy napot a csapattal, és kipróbálhassanak megjelenés előtt álló játékokat.

Reméljük a legjobbakat Wesnek, és azt, hogy bőven lesz ideje elmerülni a Fallout 76-ban. A család nem adja fel, új lehetőségek után néz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)