Hirdetés

Sosem hittük volna, hogy a falmászás és a Pong ennyire összeillenek

|

A Pong eredetileg nem tartalmazott túl sok játékmechanikát, de néhány kreatív fiatalember feldobta az egyébként nagyon egyszerű játékot.

Hirdetés

Rengeteget foglalkozunk azzal, hogy a gamerek ne csak a virtuális világban legyenek otthon, de amennyiszer csak lehet, kimozduljanak és megmozgassák a tagjaikat úgy valamilyen szórakoztató időtöltés keretében. Szerencsére nem csak mi kísérletezünk ezzel, hanem máshol is vannak, akik a mozgást igyekeznek játékosabbá tenni.

Az Augment Climbing Wall egy finn egyetemen, a Aalto University informatikai intézetében készült, azóta pedig már több városban is ki lehet próbálni az egyelőre kísérleti fázisban lévő eszközt. A játék lényege, hogy egy mászófalra vetíti ki a virtuális játékteret, amit a felhasználók a mozgásukkal tudnak irányítani.

Nem csak Pongot lehet játszani vele, több játékot is ismer és nyilván a jövőben bármennyit lehet fejleszteni hozzá. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)