Hirdetés

Hiánytermék lett a Fitness Boxing, miután sokan azzal fogytak le

|

Amíg nincs Switch Fit, más kell azoknak, akik a Nintendo segítségével akarnak leadni némi fölösleget. A japán játékosok aktivizálták magukat.

Hirdetés

A Fitness Boxing egy lassú és nem túl hangos indulás után azért csak leszivárgott a Japán Yodobashi üzletek polcairól, miután a játékosok elkezdtek beszámolni a súlyvesztésükről a közösségi portálokon keresztül.

Hirdetés

Azok, akik a játék megjelenésekor megvásárolták és elkezdték aktívan használni a programot, egyre nagyobb változásról számoltak be. A Fitness Boxing Twitter posztok aztán felkorbácsolták az érdeklődést, azóta pedig az országban már komoly feladattá vált találni belőle egy dobozos példányt.

Az alábbi posztban arról számol be Bibresin, hogy 4,8 kilót fogyott, miután egy hónapig, napi 35 percen át tolta a gyakorlatokat.

Úgy néz ki, hogy a Fitness Boxing lehet a Nintendo Switch saját Wii Fitje. A játék 2018. december 20-án jelent meg, azóta világszerte elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)