Hirdetés

Fontos kutatás készült a gamer fiatalokról, ami rengeteget segíthet a szülőknek

|

A Generali a Biztonságért Alapítvány támogatásával született meg a Good Gamer kutatása.

Hirdetés

2021 szeptembere folyamán az eNET elkészítette a Good Gamer nagyszabású kutatását, melyben összesen 803 szülő és 572 gyermek vett részt online kérdőíves adatfelvétellel. 

A kutatás eredményeit két nagyobb elemzőcikkre lebontva lehet elolvasni a Good Gamer oldalán, ebből jelenleg az első publikálták, melyből kiderül, nem és kor szerint milyen arány figyelhető meg a gamer és nem gamer ifjak között, milyen platformokon játszanak a fiatalok a legszívesebben, illetve mik a legdominánsabb szülői aggályok, félelmek a videojátékok kapcsán.

Hirdetés

Hamarosan érkezik a kutatást kiveséző második cikk is, mely dedikáltan különválasztva fogja szülői és gyermeki szemmel vizsgálni a videojátékozást. A fentebb említett cikkben egyébként idéznek Vass Dorottyától, az eNET vezető kutatójától is, akivel HP és mazur nemrég a Képernyővédő podcast első adásában beszélgetek.

A Good Gamer kezdeményezést a Generali a Biztonságért Alapítvány hívta életre. A program hivatalos weboldalán érdekes és fontos cikkeket olvashatnak diákok, szülők és pedagógusok egyaránt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)