Hirdetés

Új játék jelenik meg SNES-re, minden profit jótékony célra megy

|

A játékipar elé tart görbe tükröt az SNES-es kazettán megvásárolható Fork Parker's Crunch Out, amivel a gyakran elég pocsék helyzetbe kerülő fejlesztők helyzetén szeretnének javítani az alkotók.

Hirdetés

A Devolver Digital számos érdekes játék elkészítését finanszírozta már, amiket valószínűleg rajtuk kívül nem sok kiadó karolt volna fel, ahogy például a tavalyi E3-on is megmutatták, hogy alapvetően különbözik a látásmódjuk a nagyobb versenytársaikéitől. Most egy érdekes projekttel ismét a játékipar súlyos dollármilliókat megmozgató részének szólnak be.

Hirdetés

A kiadó a Mega Cat Studios játéka, a Fork Parker's Crunch Out mögé állt be, ami a címe mellett azzal is a retro életérzésre hajt, hogy Super Nintendóra jelenik meg, méghozzá kazettás formában. Az indie alkotás ezzel együtt egy nagyon is kortárs problémára, a játékiparban dolgozók pocsék munkakörülményeire hívja fel a figyelmet. A Fork Parker's Crunch Outban egy kiadó pénzügyi vezetőjét alakítjuk, a célunk pedig nem más, hogy a fejlesztőink könyörtelen túlóráztatásával minél több pénzt keressünk. A Devolver a játék érkezésével együtt azt is bejelentette, hogy minden nyereséget a Take This nevű szervezetnek ajánlják fel, akik a játékosközösségen belüli mentális betegségek és problémák elleni küzdelemmel foglalkoznak.

A kötelező túlóra mellett egyébként olyan eszközöket dobhatunk be a Crunch Outban, mint a fizetetlen gyakornokok, töméntelen mennyiségű kávé, vagy a munkáért cserébe fizetség helyett ajánlhatunk ismertséget. A játék maga várhatóan őszre készül el a Mega Cat műhelyében, akik a SNES mellett NES-re és Sega Mega Drive-ra is kiadtak már néhány játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)