Hirdetés

Fortnite - hogyan lesz egy lövöldözős játékból műveltségi?

|

Az Nvidia GeForce kezdeményezésére most bárki kipróbálhatja azt a pályát, ami nem csak a Fortnite-ban szerzett képességeinket, de a műveltségünket is próbára teszi.

Hirdetés

Sajnos a nyári szünet nagyobbik részét már magunk mögött tudhatjuk, azért még akad néhány hét amit valamilyen kellemes vízpart mellett heverészve, esetleg hajnalba nyúló virtuális csatákkal tölthetünk. Persze tudjuk, hogy a tanévre való készülődés a vakáció könyörtelen végét jelzi, de a tudásunkat most akár a Fortnite-on keresztül is pallérozhatjuk, ami mégis csak az egyik legszórakoztatóbb módja a tanulásnak.

Hirdetés

Az NVIDIA GeForce összeállt az Epic Games-szel és a Fortnite kreatív módján belül megalkottak egy hatalmas labirintust, mely elsősorban a műveltségünkre épít. Lényegében egy interaktív kvízről beszélünk, ahol a helyes válaszainkkal navigálunk jó irányba az útvesztőben. Ha ki szeretnétek próbálni, hogy meddig juttok, akkor nincs más dolgotok, mint bemenni a kreatív módba, a navigálásra szolgáló riftnél beütitek a 3019-3916-6566 kódot, majd betöltitek a pályát. Mindehhez íme egy kis videós segítség:

Ha úgy érzitek, hogy nem csak a Fortnite-ban szerzett tudásotok átlagon fölüli, akkor a videóban látható módon lépjetek be a játékba, válaszoljatok legjobb tudásotok szerint a kérdésekre, és ha az eredményeteket elkülditek a GeForce-nak, akkor akár egy laptopot is nyerhettek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)