Hirdetés

Már elektromos kerekesszékből is könnyen lehet kontrollert csinálni

|

Ehhez mindössze az Xbox Adaptive Controllerre és egy új adapterre van szükség.

Hirdetés

Ahogy azt nem olyan rég láthattuk is, az Xbox Adaptive Controller óriási segítséget nyújthat azon játékosok számára, akik bizonyos okok miatt nem tudják használni a hagyományos irányítókat. Most újabb bizonyíték érkezett arra, hogy a Microsoft nagyon jól tette, hogy piacra dobta ezt az elképesztően hasznos kütyüt.

Hirdetés

Megjelent ugyanis az Xbox Adaptive Controller mellé egy Freedom Wing Adapter nevű kiegészítő, amellyel rácsatlakoztathatjuk a kontrollert egy elektromos kerekesszékre az azon lévő kilenc tűs portot használva. Így a szék irányítására szolgáló karral bárki kezelheti játékait, ez pedig sok ember számára óriási segítséget jelenthet.

A kütyüt a jótékonykodással foglalkozó AbleGamers és az ATMakers csapata közösen alkotta meg, és egy kis ügyességgel, valamint a megfelelő alkatrészekkel bárki megépítheti azt magának otthon. Ráadásul elméletileg nagyon sokfajta kerekesszékkel működőképes lehet az adapter, tehát tényleg sokak számára könnyítheti meg a játékot.

Kíváncsian várjuk, legközelebb hogyan lesz hasznosítva az Xbox Adaptive Controller, és természetesen emeljük kalapunkat az ötletet kitaláló és megvalósító brigádok előtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)