Hirdetés

Gyere velünk tankot vezetni!

|

Elindult a GameStar jótékonysági kampánya a jófejség.hu-n, ahol most a jó ügy támogatását nemcsak menő relikviákkal jutalmazzuk, de ha te vagy a szerencsés, egy életre szóló élmény is vár rád!

Hirdetés

Néhány hónapja a Fun With Geeks adománygyűjtő akciójával indult útjára a jófejség.hu, akiknek a közreműködésével mi is adománygyűjtő akcióba kezdtünk. A ti segítségetekkel most egy nagyon fontos ügy mellé álhatunk oda.

Hirdetés

A Szemem Fénye Alapítvány üzemelteti a Dóri Házat, az ország első gyermekhospice házát, ahol gyógyíthatatlan betegségben szenvedő gyerekeket fogadnak be és ápolnak. Sajnos az Alapítvány nagyon nehéz helyzetbe került, most gyakorlatilag a megélhetésükért küzdenek. Ezzel a jótékonysági kampánnyal rajtuk szeretnénk segíteni.  A kampány különlegessége, hogy az adományaitokért cserébe ti is választhattok egy relikviát, amelyek közt PUBG-s és Siege-es ajándékok, valamint egy közös élménylövészet is található. A támogatók közül egy szerencsés eltölthet velünk egy délutánt Várpalotán, ahová leugrunk egy közös tankvezetésre.

Ha tetszik a kezdeményezés és szeretnétek támogatni, akkor irány a jófejség.hu, ahol minden részletet megtaláltok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)