Hirdetés

Győrfi Pál közösségi médiás húzásai a legjobbak a koronavírus elleni harcban

|

Győrfi Pál mindent megtesz azért, hogy felvidítson bennünket, miközben egyébként a koronavírus kapcsán fontos üzeneteket ad át.

Hirdetés

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője, Győrfi Pál az utóbbi hetekben beköltözött az otthonunkba, nincs olyan nap, hogy valamelyik YouTube videó előtt ne ugorjon fel egy olyan hirdetés, amelyben felhívja a figyelmünket a koronavírusjárvány veszélyeire. Nemrég összeszedtük a hozzá kapcsolódó legmókásabb mémeket, azonban ha jókedvre vágytok, akkor elég meglátogatni a szóvivő saját közösségi médiás platformjait.

Hirdetés

Fiával, Dániellel például ezt a mókás TikTok videót készítették el, ami viharos gyorsasággal száguldotta be keresztül és kasul a hazai világszőttest. 

@gyorfidani

Nézd végig!!! ##gyorfipal ##fyp ##foryou ##foryoupage

♬ eredeti hang - gyorfidani

Most vasárnap aztán a "legfiatalabb honfitársakhoz", vagyis a gyerekekhez fordult egy kedves, és nem mellékesen fontos videós bejegyzésben, amit saját Facebook oldalán tett közzé.

Ezen az oldalon az utóbbi időben különösen aktív videós téren, március elején például arra hívta fel a figyelmet, hogy most nincs puszi és ölelés.

Győrfi Pál egyébként az Instagramon is szívesen oszt meg tartalmakat, saját oldaláról pedig nem hiányozhatnak a mókás mémek sem, a napokban például ezeket a képeket osztotta meg követőivel:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Holnapra is érvényes!🙏 #maradjotthon

Győrfi Pál (@gyorfipal) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Deep impact🤔

Győrfi Pál (@gyorfipal) által megosztott bejegyzés,

Tényleg csak azt tudjuk kívánni, hogy tartsa meg jó szokását, és ezekben a cseppet sem vidám időkben segítsen mosolyt varázsolni az emberek arcára. Ha neked is szükséged lenne egy kis jókedvre, akkor ezeket a videojátékokat tudjuk ajánlani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)