Hirdetés

Ha az NMHH büntet, az hogy lesz jó a gyerekeknek?

|

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság általában akkor kerül szóba, ha bírságot oszt ki, pedig ennél jelentősen sokszínűbb és hasznosabb tevékenységeket végez.

Hirdetés

Időről-időre olvasni lehet arról, hogy az NMHH, azaz a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság újabb bírságot szabott ki egy televíziócsatornára, esetleg rádióra. A híradásokban mindenről olvashatunk, többnyire az is kiderül, hogy a hatóság mekkora mértékű pénzbüntetést oszt ki, csak épp arról nem esik szó soha, hogy ez a pénz később hogyan hasznosul.

Mert minden forintnak van célja, nem csak a gyerekeket edukálják belőle, hanem minden rászorulónak is segítséget nyújtanak. A Képernyővédő podcast legújabb vendége, Katona Gergely, az NMHH Médiaműveltség Osztályának vezetője beavatott minket abba, hogyan próbálja a gyerekek médiaértését fejleszteni immár az országban három helyen, miközben globálisan működő segítő jobbot is nyújtanak azoknak, akiknek valamilyen privát tartalma, vagy egyéb érzékeny információja került fel a világhálóra.

Hirdetés

A Képernyővédő 17. epizódja már hallgatható a Spotify, az Apple Podcasts és a Google Podcasts kínálatában, alább pedig a YouTube-on is megtekinthető:

Ha többet is szeretnétek hallani mazur és HP közös podcastjáról, kövessétek Facebook oldalukat!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)