Hirdetés

Játékos szokások és motivációk kérdőív - ajándékot is nyerhetsz!

|

Nem csak a kutatást segíted azzal, ha megadod a válaszokat az alábbi kérdésekre, hanem lehetőséged nyílik egy ajándék megnyerésére is.

Hirdetés

Mindössze 15 percet vesz igénybe annak a kérdőívnek a kitöltése, mellyel akár egy 5000 forint értékű Media Markt utalványt is nyerhetsz.

A különféle videojátékos szokásokról tartalmaz kérdéseket Daku Gegő kérdőíve, mely azt a célt szolgálja, hogy a kutatók jobban megismerhessék a játékok mögött meghúzódó motivációkat, és az ehhez kapcsolódó pozitív élményeket. Erre a linkre kattintva tudod elérni a kérdéssort.

Ha bármilyen kérdés merülne fel benned a kérdőívvel kapcsolatban, vagy többet is meg szeretnél tudni erről a kutatásról, akkor bátran írj egy levelet a daku.gergo@gmail.com e-mail címre!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)