Hirdetés

Olyan protézist épített a Hackerloop, ami képes Nerf lövedékeket kilőni

|

A csapat egy erősen Mega Man-es beütésű kütyüt dobott össze.

Hirdetés

Nicholas Huchet pár éve elvesztette jobb karja egy részét, minek következtében hátrányba került a Nerf-csaták során. Ezt a problémát szerette volna megoldani a Hackerloop.

Hirdetés

A srácok fogtak pár 3D-nyomtatott alkatrészt, szenzorokat, egy mikroszámítógépet, és két Nerf Swarmfire fegyvert (állításuk szerint ez utóbbiakat volt a legnehezebb levadászni, majd tökéletesen Nicholasra szabták a kütyüt, ami egy Mega-Man cosplayben is simán helyet kaphatna. Érzékeli, ha a srác összeszorítja az izmait, és így tüzel. Odafigyeltek a dizájnra is, meg arra, hogy a kábelek ne legyenek szem előtt. Aztán kimentek az utcára lövöldözni, és a rendőrök ennek nem nagyon örültek.

Elég menő, nem? Ha szeretnétek többet tudni arról, hogyan készült, olvassátok el ezt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)