Hirdetés

Három hónappal a trend indulása után Győrfi Pál is felfedezte a Wednesday-táncot, de jó okkal tette

|

Bár az időzítés kicsit megkésett, maga a mondanivaló nemes, hiszen a helyes ütemben végzett újraélesztésre tanít bennünket.

Hirdetés

Már tényleg végtelenül elcsépeltnek mondható a sokezredik Wednesday-tánc, amivel TikTokon vagy más videomegosztókon találjuk szemben magunkat (bár vannak tényleg egyedi ötletek is köztük), most viszont egy magyar vonatkozású újragondolástól hangos most a net, és pusztán a célja miatt mi is megosztanánk veletek.

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője, Győrfi Pál ugyanis nagyjából három teljes hónappal a trend indulása után úgy érezte, van még ebben a táncban némi nafta, így saját TikTok-oldalán bemutatta az ő Wednesday koreográfiáját. Fontos azonban kiemelni, hogy a videóval az újraélesztés fontosságára és annak helyes ütemben történő elvégzésére szerette volna felhívni a figyelmet.

Hirdetés

Mindenképp bónuszpont jár egyébként az énekért is Győrfi Pálnak. Magához a trendhez ugyebár nem a sorozatban látott eredeti nóta (a The Crampstől a Goo Goo Muck) kapcsolódott hozzá a TikTok-os, táncos trendben, hanem valamiért Lady Gaga 2011-es dala, a Bloody Mary. Ennek szövegét írta át Győrfi, és adta elő az alábbi videóban.

@gyorfipalofficial Félelem helyett cselekedj! Te is lehetsz Hős! 😇 #handsonlycpr #wednesday #életmentés #tanuldmeg ♬ eredeti hang - Győrfi Pál

A videót már több mint 300 ezren látták. Győrfi Pál hosszú ideje aktívan használja a közösségi médiát, 2020-ban a koronavírus elleni harcban is voltak népszerű megmozdulásai, az egyikbe még a fiát is bevonta.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)