Hirdetés

Hatalmas néma aukcióval készül a PlayIT-re a jófejség.hu

|

Támogassátok a rászorulókat, és közben csapjatok le több tucat menő gamer relikviára szombaton.

Hirdetés

A győri és debreceni PlayIT-en hatalmas népszerűségnek örvendett a néma aukció, így természetesen a budapesti PlayIT Show látogatói sem maradnak ki a dologból.

Hirdetés

A jófejség.hu standjánál egész nap licitálhattok majd a Fumax, az 576 KByte és a Geek Corner által felajánlott ajándékokra és ajándékcsomagokra. Az aukció nyitástól egészen délután 4-ig tart, a nyertesek ekkor vehetik majd át az ajándékaikat. Rengeteg könyv, bögre, szobor és megannyi egyéb geek relikvia keresi gazdáját, ne hagyjátok őket árválkodni!

A befolyt összeg ezúttal is teljes egészében a Tegyünk Együtt a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Alapítványt támogatja. A jófejség.hu-nál tudják, hogy kapni legalább olyan jó, mint adni, ezért az adományozók egy hatalmas kincesládából apróbb csecsebecséket is választhatnak majd a jófejségükért cserébe.

Találkozzunk szombaton a budapesti PlayIT-en, és tegyük együtt egy kicsit jobb hellyé a világot!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)