Hirdetés

Hellblade - újabb 25000 dollárt adományoztak a fejlesztők

|

Megígérték, hogy ha Xbox One-on 100 000 példány fogy a játékból, megduplázzák a korábbi adományt. Ezt most sikerült elérni.

Hirdetés

A Hellblade központi témája a mentális zavarok, a skizofrénia témaköre. A játékot sok egyéb miatt is lehet szeretni, de ez is különlegessé teszi.

Hirdetés

Óriási siker lett, rengetegen vásárolták meg már PC-re és PlayStation 4-re is, a Ninja Theory pedig a bevételekből 25 000 dollárt a mentális problémákkal küzdőknek segítő Mental Health Americának adományozott. Most, hogy a játékból még több kelt el, a csapat korábbi ígéretéhez hűen megduplázta az adományt, így a mai napig összesen 50000-rel támogatta a nonprofit szervezetet.

Jó látni, hogy a játékokkal erre is képesek lehetünk. Ha még nem játszottatok a Hellblade-del, pótoljátok, lehetőleg fejhallgatóval, sötétben; úgy az igazi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)