Hirdetés

Hellblade: Senua's Sacrifice - a fejlesztők jótékonykodni fognak az Xbox One-os bevételből

|

Eddig is nagyon szerettük a Ninja Theory, de most még jobban a szívünkbe lopták magukat.

Hirdetés

A Ninja Theory bejelentette, hogy a Hellblade: Senua's Sacrifice Xbox One-os kiadásából befolyt összeg egy részét jótékony célokra ajánlja majd fel.

Hirdetés

A mentálisan sérült emberekkel foglalkozó Mental Health America nonprofit szervezethez kerül majd a pénz, de egyelőre még nem tudni, egészen pontosan mekkora összegről is van szó. A Ninja Theory ugyanis azt találta ki, hogy két lépcsős adományozásba fog: ha április 18-ig, vagyis a játék Xbox One-os megjelenését követő egy héten belül 50 ezer Hellblade elfogy a Microsoft konzolján, akkor 25 ezer dollárt ajánlanak fel. Amennyiben viszont a megjelölt időintervallumon belül 100 ezer Hellblade-re csapnak le az xboxosok, akkor a felajánlás is duplázódik, tehát a csapat 50 ezer dollárral (kb 12 és fél millió forinttal) támogatja a Mental Health Americát.

Most még jobban reméljük, hogy az Xbox One-ra holnap megjelenő Hellblade: Senua's Sacrifice-ból nagyon sok fog fogyni a következő napokban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)