Hirdetés

Hogyan lehet újrakezdeni a pandémia idején? Mazur és HP Stökivel beszélgettek

|

Új ország, új lehetőségek, új kihívások - ezekről volt szó a Képernyővédő legutóbbi adásában.

Hirdetés

Stöckert Gábor, vagyis Stöki régi jó cimboránk, többször találkozhattatok vele a Game Pass fesztivál adásaiban most. Ezúttal mazur és HP hívta meg őt a Képernyővédő podcastba, ahol a pandémia alatt újrakezdésről mesélt. Stöki épp ebben az időszakban költözött el egész családjával Norvégiába, így számára különösen izgalmasan telt a vírushelyzet miatti lezárás. 

Szó esik az adásban arról is, hogyan lehet pandémia alatt lekötni és szórakoztatni a kisgyermekeket, illetve konkrét videojátékok is előkerülnek, amik könnyed kikapcsolódást nyújthatnak a legkisebbeknek is.

Hirdetés

Ha audio formátumban szeretnétek meghallgatni az adást akkor az alábbi Anchor felület lesz erre tökéletesen alkalmas.

Videós formában pedig itt tekinthető meg a podcast:

A podcastsorozat eddigi részeit a YouTube-on találod, de akár a Spotifyon is elérheted a podcastet, a Facebookon pedig elsőként értesülhetsz a legújabb beszélgetésekről.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)