Hirdetés

Hogyan segíthet a PowerWash Simulator a mentális egészség kutatásában?

|

A FuturLab és az Oxford University a játékosok mentális egészségét szeretnék kutatni a magasnyomású tisztítást szimuláló játék segítségével.

Hirdetés

Az utóbbi időben hatalmas népszerűségnek örvend a PowerWash Simulator, melyben a magasnyomású tisztítás rendkívül relaxáló folyamatát élhetjük át az otthonunk kényelmében, annak minden esetleges macerája és hátránya nélkül.

Valószínűleg a játékot fejlesztő FuturLab is felismerte a tevékenység rendkívül meditatív jellegét, ugyanis az Oxford University segítségével most arra készülnek, hogy kutatási célra használják fel a játékot, egészen pontosan a játékosok mentális egészségét illetően.

Az Oxfordi Egyetem kutatása során kétféle adatot fog gyűjteni a játékból: egyrészt alapvető telemetriai adatokat szednek össze arról, ahogyan a játékosok haladnak a játékban, másrészt pedig nagyon rövid kérdések jelennek majd meg a játék során, amelyek a játékosok élményeit és érzéseit igyekeznek majd időközönként felmérni.

Hirdetés

Persze nem kell megijedni, ezek a funkciók csak a játék speciális, Research Edition nevű kiadásában kapcsolnak majd be, amelyet a Steamen manuálisan tudunk bekapcsolni, ha a játékra jobb gombbal kattintva kiválasztjuk a Tulajdonságok menüt, és ott az elérhető bétaverziók között kiválasztjuk ezt a verziót.

Ha esetleg érdekel titeket a lehetőség, hogy hozzájáruljatok egy érdekes és fontos kutatáshoz, akkor itt tudtok részletesebben olvasni arról, hogy mit is tud a Research Edition és hogyan tudjátok aktiválni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)