Hirdetés

Így lehet a GTA 5-öt szobabiciklivel irányítani

|

Egy modder megoldotta, hogy fizikailag is erőt próbáló legyen Los Santosban barangolni, cserébe játék közben tudhatjuk le a napi sportolást. Mozdulj Gamer!

Hirdetés

Ha valahol, hát a Grand Theft Auto V-ben és a hozzá tartozó GTA Online-ban láttunk már igazán elvetemült modokat, de amit most a Makinolo nevű modder megvalósított, arra mi sem számítottunk. Ha van otthon egy olyan szobabiciklid, ami okos funkciókkal van ellátva, akkor mostantól akár Los Santos utcáit is bejárhatod egy bringával. Mármint otthon. A szobabicikliddel.

Hirdetés

A Grand Theft Bike V névre keresztelt mod zsenialitása abban áll, hogy valóban összeköti az "okos edzőgépen" letekert távolságunkat a játékban látottakkal. A mod bekapcsolásával karakterünk biciklire pattan és ha elkezdünk tekerni, akkor a játékban is megindulunk. Mivel tekerés közben meglehetősen nehéz lenne irányítani, ezért bekapcsolható egy automatikus kormányzás funkció, így egy előre kijelölt útvonalon hajthatunk majd végig.

Ezekből több is van, ráadásul változó terepviszonyok között, hogy mindenki kiválaszthassa a neki megfelelőt, ugyanis a mod érzékeli, ha a játékban emelkedő következik, minek következtében valóban nehezebb lesz hajtanunk a szobabiciklin. Ráadásul hamis GPS koordinátákkal Makinolo azt is elérte, hogy a megtett útvonalunkat Los Santos térképén visszanézhessük, ahogyan azt megtehetnénk egy valódi sport alkalmazásban is. 

A mod használatához értelemszerűen szükség van a GTA V PC-s verziójára és a megfelelő eszközökre, melyeket összekapcsolhatunk a PC-vel - ezek listáját megtaláljátok a mod oldalán -, de maga a Grand Theft Bike V természetesen ingyenesen letölthető. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)