Hirdetés

Ingyen jár a brit egészségügyi dolgozóknak a Surgeon Simulator 2

|

A Bossa Studios reméli, az NHS alkalmazottai ezzel képesek lesznek fejleszteni készségeiket.

Hirdetés

Bizonyára senki nem gondolja azt, hogy bármelyik Surgeon Simulator játék valósághű, de aki mégis azt hitte, annak most elmondjuk: nem úgy kell szívet transzplantálni, hogy szétverjük a bordákat kalapáccsal, kitépkedjük a szerveket, majd az így keletkezett üregbe bedobjuk az új szívet. Lehet így is, csak félő, hogy a páciens nem éli túl, az pedig erősen ellentétes a műtét alapvető céljával.

A Bossa Studios úgy látta, a közösség szörnyen rossz munkát végez, ezért szükség van szakértőkre, hogy megmutassák, hogyan lehet szerencsétlen Bob életét megmenteni. 

Hirdetés

A brit egészségügyi rendszer, avagy az NHS (National Health Service) bármely alkalmazottja kaphat egyet a Surgeon Simulator 2-ből, amennyiben rendelkezik NHS-es e-mail címmel, és itt igényel kulcsot. A promóció október 22-éig él.

Egy a Surgeon Simulatorral is játszó orvos egyébként megjegyezte, hogy a játék maga egyáltalán nem alkalmas oktatásra, viszont ő maga is szeret szabadidejében játszani, és biztos benne, hogy a szakmabeliek szórakoztatónak találják a Bossa művét.

Október 15-én egy 24 órás adománygyűjtő stream zajlik majd a YouTube-on, melynek keretében egy vezető kardiológus, egy szívsebész, egy radiológus, egy IT technikus és más szakemberek próbálnak majd a lehető leggyorsabban elvégezni egy szívátültetést - persze a játékban. A befolyó összeget MRI-s létesítmények fejlesztésére fordítják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)