Hirdetés

Új eszközökkel tesz a zaklatások ellen az Instagram

|

Akit idegesítenek a spambotok, vagy nem akarja, hogy az ismerősein kívül bárki kommentelhessen, annak érdemes megnéznie az Instagram új beállításait.

Hirdetés

Ha használtok Instagramon hashtageket, valószínűleg veletek is előfordult már, hogy a kép közzététele után szinte azonnal jött egy komment egy ismeretlentől. Vannak olyan botok, akik kimondottan figyelik a címkéket, és így próbálnak szolgálatatást ajánlani nekünk.

Hirdetés

A napokban bővült az Instagram eszköztára. Azok, akik publikus fiókot használnak (tehát azok is láthatják a képeiket, akik nem követik őket), beállíthatják, hogy mindenkitől, csak a követőktől, vagy csak azoktól kaphassanak kommentet, akiket ők is követnek. Emellett a sértő kommenteket szűrő rendszer már nem csak az angol, de az arab, a francia, a német és a portugál nyelvet is támogatja.

Még egy nagyon hasznos funkció a segítségnyújtás. Egy élő videó nézői aktiválhatnak egy menüt, melyen keresztül a közvetítő azonnal telefonon beszélhet egy önkéntessel, támogatást és ötleteket kaphat problémái megoldásához, vagy kapcsolatba léphet valakivel, akiben megbízik. Ezzel nagyobb eséllyel akadályozható meg, hogy a problémáit élő videóban a világ elé táró felhasználó kárt tegyen magában, másokban. Reméljük, tényleg használ majd a megoldás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)