Hirdetés

Ismét földet adományoz jótékony célra az Epic Games alapítója

|

Tim Sweeney egy környezetvédelmi szempontból elég fontos ajándékkal lepett meg egy észak-karolinai szervezetet.

Hirdetés

Tim Sweeney nemcsak a játékfejlesztés terén alkotott maradandót, hanem bizony a természetvédelemből is bőven kivette már a részét, hiszen korábban is komoly pénzeket fordított a környezet megóvására, és földet is adományozott már. A jelek szerint pedig nemrég újabb jótékony célú cselekedtre szánta el magát az Epic Games alapítója, és nem is akármilyen ajándékkal lepte meg a természeti kincsek megőrzésével foglalkozó Southern Appalachian Highlands Conservancy nevű szervezetet.

Hirdetés

Az SAHC bejelentése szerint ugyanis Sweeney nagyjából 7500 föld területet adományozott természetvédelmi célokra az Egyesült Államok egyik államában, Észak-Karolinában. A Roan-felföldön található adomány ráadásul pont egy olyan helyen van, ami egy nagyobb természetvédelmi terület része lesz, mivel nagyon különleges természeti kincseket rejt, köztük különböző növény- és állatfajokat. A terület átadására várhatóan jövőre kerül majd sor.

Egyébként az adományozott terület nemcsak természetvédelmi szempontból fontos, ugyanis az SAHC a tervek szerint különböző kirándulásokat is szervez majd ezen a helyen különböző csoportok számára, így remélhetőleg minél több ember ismerheti meg például azt, hogyan képes egy egészséges erdő teljesen ingyen megtisztítani az ivóvizet. Emellett pedig tudományos vizsgálatoknak is otthont adhat a terület, amelyekben Sweeney is közreműködik.

A jelek szerint tehát jó kezekben lesz az egyébként egészen lenyűgöző látványvilágot nyújtó hely, az Epic alapítójának pedig természetesen jár a virtuális pacsi ezért a kedves gesztusért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)