Hirdetés

Ismét néma aukcióval készül a jófejség.hu a PlayIT-re

|

Novemberben ismét licitálhattok a menő gamer ereklyékre, közben pedig egy jó ügyet is támogathattok.

Hirdetés

Ahogy azt a tavaszi rendezvények alkalmával már megszokhattátok, ezúttal is kint lesz a jófejség.hu csapata a PlayIT-en. Korábban már beszámoltunk a gyűjtésről, amit a Kuckó Önkéntes Programmal közösen szerveznek, de egy másik akcióval is várják a jótékonykodni vágyókat.

Hirdetés

Ezúttal is megrendezésre kerül egy néma aukció, ahol rengeget gamer relikviákra, szoborra és egyéb kiegészítőre csaphattok majd le. Számos hazai cég csatlakozott a kezdeményezéshez, így az  576KByte, a Cenega, a PlayOn, a HP és a Geekcorner felajánlásai már biztosan ott lesznek az aukción, ahol Assassin's Creed szobrok, Soul Calibur VI gyűjtői cuccok, Omen kiegészítők, és rengeteg egyéb dolog is gazdára talál majd.

A gyűjtés bevételei ezúttal a Csodalámpa Alapítványt támogatják, és természetesen ezúttal is megéri jótékonykodni, hiszen a jófejségért cserébe most is mindenkit megjutalmaznak a szervezők.

Találkozzunk november 17-18-án a Hungexpón, és legyünk mind jófejek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)