Hirdetés

Jack Black és Kevin Smith élőben fognak szerepjátékozni

|

Nem titok, hogy a két filmes nagy Dungeons & Dragons-rajongó, egy jótékonysági kezdeményezésnek hála pedig hamarosan más sztárokkal együtt fognak belevágni egy kalandba.

Hirdetés

Jack Black színész, valamint Kevin Smith rendező, képregényíró több más hírességgel együtt hamarosan belecsap egy szerepjátékos partiba a Wizards of the Coast és a G4 szervezésében létrejövő D&D Live 2021-en. Ez egy igazán nemes kezdeményezés, a szórakoztatáson túl ugyanis a Children's Miracle Network Hospitals nevezetű alapítvány jótékonysági Extra Life eseményéhez is kapcsolódik a megmozdulás. 

D&D Live egy évente jelentkező rendezvény, mely során friss Dungeons & Dragons hírekre, bejelentésekre, előadásokra, interjúkra és persze élő játékra számíthatnak a D&D-rajongók. Idén július 16-án és 17-én várható az aktuális D&D Live, ezen vesz részt Jack Black és Kevin Smith is.

Hirdetés

A Lost Odyssey: Last Light nevezetű panelben Black és Smith mellett asztalhoz fog ülni Reggie Watts beatbox zenész, Jason Mewes (aki Jayt szokta alakítani Kevin Smith mozifilmjeiben), az Orange is the New Black sorozatból ismert Lauren Lapkus, a műsorvezető pedig Kate Welch színésznő/író lesz. Várható egy meglepetésvendég is, róla egyelőre még semmit sem tudunk. 

A szervezők ígérete szerint az elkövetkező hetekben még több információt kapunk majd a 2021-es D&D Live-ról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)