Hirdetés

Újra itt a JátékosLét éves kutatása, segíts és te is jól járhatsz!

|

Idén már hetedik alkalommal szervezi meg a JátékosLét éves játékos felmérését. Egy kitöltő egy 100 000 forintos vásárlási utalvánnyal lesz gazdagabb!

Hirdetés

Ahogy már évek óta (szinte ünnepi hagyomány ez már), úgy idén is szeretnénk minél teljesebb képet kapni a magyar játékostársadalomról. A JátékosLét kutatóközpont és a GameStar közös kérdőívének kitöltésével egyrészt segíthetsz hozzájárulni egy fontos kutatáshoz, másrészt esélyt kapsz arra, hogy nagyon jól induljon 2018. számodra.

Hirdetés

Idén is 14 éven felüli gamerek segítségére számítunk, akiknek ezt a rövid kérdéssort kell maradéktalanul kitöltenie. Egy szerencsés egy 100 000 forintos ajándékutalvánnyal gazdagodik, melyet az 576 KByte boltjaiban válthat be játékokra, konzolra, vagy épp arra, ami megtetszik neki. Olvassátok el a további tudnivalókat a fenti linken, ahol maga a kérdőív is található.

Akit érdekel, miről szól ez az egész, és mivel foglalkozik a JátékosLét Kutatóközpont, nézze meg az alábbi előadást, de az Extra Life rovatunkban is gyakran olvashattok tőlük szakértői anyagokat. Természetesen a kutatásról is lesz majd szó a későbbiekben, érdemes követni a rovatot.

Kapcsolódó jó hír, hogy a tavalyi, 2016. évi JátékosLét kérdőív eredményei feldolgozásra kerültek, megtalálhatjátok őket a JátékosLét portálon, illetve további kapcsolódó érdekességeket a JátékosLét Facebook oldalán olvashattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)