Hirdetés

Itt az utolsó esélyed, hogy limuzinnal érkezz a PlayIT-re!

|

Ma még támogathatod a PlayIT jótékonysági kampányát, amivel megkapod az esélyt, hogy VIP vendégként köszöntsenek a nyári rendezvényen.

Hirdetés

Durván egy hónappal ezelőtt indított jótékonysági kampányt a PlayIT a jófejség.hu segítségével, ami lassan a végéhez közeledik, de még nem vagytok elkésve, ha támogatnátok egy jó ügyet.

Hirdetés

Ha ellátogattok a jófejség.hu oldalra, akkor holnapig még támogathatjátok a Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítványt és bezsákolhatjátok az exkluzív ajándékokat. Sőt, támogatóként esélyt kaptok arra is, hogy a júniusi PlayIT-re másodmagatokkal Excellent VIP vendégként érkezzetek, méghozzá limuzinnal.

Ha szeretnétek támogatni ezt a kedvezményezést (vagy egy másikat, hiszen épp három is fut, többek közt a miénk is!), akkor irány a jófejség.hu!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)