Hirdetés

Most egy kis jótékonykodással ZsDav vendégeként vehetsz részt a budapesti Mineshow-n

|

A jófejség.hu legújabb kampányával ingyen juthatsz el a rendezvényre, és közben még másokon is segíthetsz.

Hirdetés

Továbbra is tart a kezdeményezés, amely során egy szerencsésnek lehetősége nyílik arra, hogy Zsoltival kóstoljon katonai ételcsomagot. Nemrég pedig elrajtolt a legújabb kampány, és már egyetlen adománnyal esélyetek van eljutni a Mineshow-ra.

Hirdetés

A jófejség.hu legújabb kampányában a különböző bölcsödék, gimnáziumok vagy épp átmeneti otthonok falainak barátságosabbá pingálásával foglalkozó Mosolyfestők Alapítványt támogathatjátok. Adományotok mellé választhatok egy menő relikviát, egy támogató pedig ott lehet a budapesti Mineshow-n, mint ZsDav vendége, fotózkodhat vele, és még akár ki is hívhatja egy közös játékra.

A kampány február 14-ig tart, tehát még bőven van időtök a jótékonykodásra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)